Huurprijsbemiddeling

Veel huurovereenkomsten zijn voor langere tijd aangegaan. De huurprijs blijft in die periode vaak gelijk, of wordt geïndexeerd, terwijl de huurprijs van omliggende panden vaak daalt. NUVO-leden kunnen nu tegen scherpe tarieven gebruik maken van de diensten van Retail Vastgoed Adviseurs om de huur te verlagen.

Retail Vastgoed Adviseurs is een bedrijf gespecialiseerd in het onderhandelen over huurprijzen. Wanneer u het vermoeden heeft dat u teveel huur betaalt in vergelijking met omliggende panden, dan kan Retail Vastgoed Adviseurs in eerste instantie een korte scan uitvoeren. Deze korte scan is gratis en op basis hiervan wordt u geadviseerd of een huuraanpassingstraject zinvol is. Besluit u door te gaan, dan wordt er een uitgebreide scan gedaan die € 225,- kost. Daarna worden de onderhandelingen met uw verhuurder gestart om een zo groot mogelijke besparing op de huurprijs te realiseren. Retail Vastgoed Adviseurs vraagt voor deze onderhandelingen een vergoeding van 50% van de gerealiseerde huurverlaging in het eerste jaar.

Deze tarieven gelden alleen voor NUVO-leden en zijn zeer scherp vergeleken met andere aanbieders op dit gebied. Retail Vastgoed Adviseurs start ook geen dure juridische procedures om de huurprijs aan te passen, maar gaat namens u de onderhandeling aan met uw verhuurder.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met
Retail Vastgoed Adviseurs
de heer P.P.J. Koet
E-mail: peterkoet@retailvastgoedadviseurs.nl
Telefoon: 06-20014036