Lid worden?

De NUVO is een vereniging van optiekbedrijven. Ondernemingen, bestaande en startende, die als optiekbedrijf staan ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en voldoen aan de lidmaatschapseisen kunnen lid worden van de NUVO.

Als lid van de NUVO steunt u de ontwikkelingen die nodig zijn om de optiekbranche gezond te houden. U heeft invloed op de standpunten die de NUVO hierbij inneemt en u bepaalt mede op welke terreinen de NUVO actie onderneemt. Daarnaast biedt het NUVO-lidmaatschap u ook direct individueel voordeel. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis gebruik maken van de (juridische) adviesdienst, heeft u gratis toegang tot vele kennisbronnen, wordt u geïnformeerd over belangrijke ontwikkelingen voor de optiekondernemer en kunt u gebruik maken van inkoopvoordelen.

U wilt lid worden van de NUVO. Een verstandige beslissing! Hier vindt u alle formulieren om uw aanmelding rond te maken.

  • Aanmeldingsformulier (klik hier)
    U kunt zich met dit formulier schriftelijk aanmelden om lid te worden van de NUVO. Stuurt u dit formulier ingevuld en met de juiste kopieën van diploma’s naar de NUVO. Op basis van dit formulier en de diploma’s kan de NUVO beoordelen of uw bedrijf voldoet aan de vakbekwaamheidseis die gesteld wordt aan leden.
  • Aanmeldingsformulier extra filialen (klik hier)
    Wilt u extra filialen aanmelden, dan kunt u dit formulier gebruiken. Uw filialen ontvangen dan acht keer per jaar de Oculus en jaarlijks de Optiekwijzer. Ook kunt u voor deze filialen gebruikmaken van andere voordelen die het NUVO-lidmaatschap biedt, zoals kortingen op tal van diensten en producten.

Informatiepakket

Bent u benieuwd welke voordelen het lidmaatschap van de NUVO voor uw bedrijf kan hebben? Vul dan hieronder het online formulier in. Wij sturen u dan informatie toe over het NUVO-lidmaatschap.