Lid worden?

De NUVO is een vereniging van optiekbedrijven. Ondernemingen, bestaande en startende, die als optiekbedrijf staan ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en voldoen aan de lidmaatschapseisen kunnen lid worden van de NUVO.

Als lid van de NUVO steun je de ontwikkelingen die nodig zijn om de optiekbranche gezond te houden. Je hebt invloed op de standpunten die de NUVO hierbij inneemt en je  bepaalt mede op welke terreinen de NUVO actie onderneemt. Daarnaast biedt het NUVO-lidmaatschap jou ook direct individueel voordeel. Zo kun je bijvoorbeeld gratis gebruik maken van de (juridische) adviesdienst, heb je gratis toegang tot vele kennisbronnen, word je geïnformeerd over belangrijke ontwikkelingen voor de optiekondernemer en kun je gebruik maken van inkoopvoordelen.

Je wil lid worden van de NUVO. Een verstandige beslissing! Hier vind je alle formulieren om je aanmelding rond te maken.

  • Aanmeldingsformulier (klik hier)
    Je kan je met dit formulier schriftelijk aanmelden om lid te worden van de NUVO. Stuur dit formulier ingevuld en met de juiste kopieën van diploma’s naar de NUVO. Op basis van dit formulier en de diploma’s kan de NUVO beoordelen of jouw bedrijf voldoet aan de vakbekwaamheidseis die gesteld wordt aan leden.
  • Aanmeldingsformulier extra filialen (klik hier)
    Wil je extra filialen aanmelden, dan kun je dit formulier gebruiken. Jouw filialen ontvangen dan acht keer per jaar de Oculus en jaarlijks de Optiekwijzer. Ook kun je voor deze filialen gebruikmaken van andere voordelen die het NUVO-lidmaatschap biedt, zoals kortingen op tal van diensten en producten.

Informatiepakket

Bent u benieuwd welke voordelen het lidmaatschap van de NUVO voor uw bedrijf kan hebben? Vul dan hieronder het online formulier in. Wij sturen u dan informatie toe over het NUVO-lidmaatschap.