Zalen / Optiekcentrum

Het NUVO Optiekcentrum is dé blikvanger van Houten – centraal gelegen in Nederland direct aan de snelweg A27 nabij Utrecht. Een ideale locatie voor vergaderingen, cursussen, workshops, productpresentaties of een groot evenement. Steeds meer bedrijven weten het markante pand te vinden en organiseren hier hun bijeenkomsten.

Je kunt altijd gratis parkeren, maar ook met het openbaar vervoer zijn wij prima bereikbaar! Daarnaast is ons cateringaanbod ruim en gevarieerd. En heb je speciale wensen? Neem vooral even contact met ons op. Er is van alles mogelijk.

NUVO-leden, leveranciers en andere optiekgerelateerde organisaties zijn in het NUVO Optiekcentrum van harte welkom. NUVO-leden ontvangen maar liefst 50% voordeel op de zaalhuur en de techniek en voor NUVO-relaties geldt een voordeel van 25%.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier voor een overzicht van al onze zalen.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Hiervoor kun je contact opnemen met Jolanda Faaij via info@nuvo.nl. Uiteraard kun je ons altijd even bellen via 088-077 11 00. Wij kunnen je precies vertellen wat er mogelijk is en denken graag met je mee om jouw verwachtingen te realiseren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour door Het Optiekcentrum.