Klantenvertellen

Steeds vaker zetten ondernemers online klantenreviews in als marketinginstrument. NUVO-leden kunnen gratis beschikken over zo’n reviewsysteem, gekoppeld aan het NUVO Keurmerk.

95 procent van je potentiële klanten gebruikt internet om zich te oriënteren op producten en diensten. Bijna 80 procent van consumenten laat zich beïnvloeden door online klantervaringen en ziet dit als een van de betrouwbaarste bronnen van informatie om een product of dienst aan te schaffen. Daarom introduceert de NUVO samen met de review-marktleider Klantenvertellen een online beoordelingssysteem, gekoppeld aan het NUVO Keurmerk. Normaal kost deelname 695 euro, maar voor NUVO-leden is het gratis!

Klik hier voor meer informatie over Klantenvertellen in combinatie met het NUVO Keurmerk.

 


Klantenvertellen bvklantenvertellen

De NUVO heeft voor het bedrijf Klantenvertellen bv gekozen om het reviewsysteem aan leden aan te bieden. Klantenvertellen bv is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Het is in 2008 gestart en werkt voor verschillende branches en bedrijven, waaronder de BOVAG, Thuiswinkel.org, Eneco, Uneto, Monuta, Ambiance, CZ, FBTO, De Efteling, Kwik-Fit en Weekendjeweg.nl.

Veel gestelde vragen
We hebben voor jou de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Klik hier voor de vragen en de bijbehorende antwoorden.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Meld je kosteloos aan met het online formulier hieronder of bel 088-077 11 00. De helpdesk van Klantenvertellen neemt contact met je op en maakt je wegwijs in het systeem.

Online aanmelden voor NUVO Klantenvertellen

Hierbij meld ik mij aan voor deelname aan het online beoordelingssysteem Klantenvertellen. Mijn bedrijf voldoet aan de eisen verbonden aan het NUVO Keurmerk.