NUVO Optiekwijzer

In de NUVO OptiekWijzer staan alle merk- en adresgegevens van leveranciers uit de optiekbranche. De NUVO OptiekWijzer wordt al jaren uitgegeven in de vorm van een handig boekje met de bekende spiraalrug. Maar de NUVO OptiekWijzer is ook digitaal te raadplegen

Zoek en vind
In de gedrukte versie van de NUVO OptiekWijzer vind je de adresgegevens van de optiekleveranciers en een overzicht welke optiekmerken door welke leveranciers worden geleverd.
In de altijd actuele digitale versie kun je uitgebreid zoeken en dus ook antwoord vinden op vragen als ‘Welke bedrijven leveren kinderbrillen?’ en ‘Waar wordt de opleiding opticien verzorgd?’ De handige filters maken het zoeken nog makkelijker.

Inloggen
De NUVO OptiekWijzer is exclusief voor NUVO-leden. Elk NUVO-lid heeft een eigen gebruikersnaam en inlogcode speciaal voor de digitale OptiekWijzer.
Met deze code kun je inloggen op
www.nuvo-optiekwijzer.nl.
Let op: dit zijn andere codes dan die waarmee je inlogt op de NUVO-website.

Actuele gegevens
Alle bij de NUVO bekende leveranciers in de optiekbranche hebben een inlogcode ontvangen en hebben zelf de mogelijkheid gekregen om hun adres- en merkgegevens in te voeren en/of te wijzigen. Zijn er dingen veranderd? Dan kunnen zij dit direct doorvoeren op de site.

Mis je bepaalde leveranciers in de NUVO OptiekWijzer? Stuur dan een mailtje aan info@nuvo.nl. We kunnen dan de leverancier een inlogcode toesturen zodat de gegevens in de NUVO OptiekWijzer komen te staan.