Salarisadministratie

NUVO ledenvoordeel HRM & Salaris

Ondernemen is een uitdaging, werkgever zijn is een vak. Medewerkers zijn een kostbaar en complex onderdeel van uw bedrijfsvoering. Als NUVO-lid krijgt u HRM- & Salarisdiensten tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Is er binnen uw onderneming niet fulltime aandacht voor personeelswerk? Dan kan uitbesteden een verstandige investering zijn. Niet met theoretische beschouwingen maar met praktische ondersteuning. We helpen u bijvoorbeeld met het opstellen van arbeidsovereenkomsten, loonkostenberekeningen per werknemer en loonkostensubsidies. Of in uw contacten met de UWV bij ziekte van een van uw medewerkers.

Altijd, overal en vanaf elk device inzicht in uw salarisadministratie? Dat kan met ons volledig digitale en 24/7 online HR-salarisadminstratiepakket. U ontvangt loonstroken, journaalposten en een betaallijst. En u wordt automatisch herinnerd aan relevante (wijzigingen in) regelingen met betrekking tot arbeidsvoorwaarden in de optiekbranche.

Ons zeer gewaardeerd partner, AAB Finance, helpt u graag met uw salaris- en personeelsadviesdiensten. Neem vrijblijvend contact op.

AAB Finance | Uw cijfers in de juiste context

  1. T. 036-537 92 57
  2. E. info@aabfinance.nl
  3. W. aabfinance.nl