Verzuimbegeleiding

De Arbodienst biedt u effectieve en ondernemersvriendelijke verzuimbegeleiding op maat. Met deze dienst van de NUVO neemt u de regie op verzuim in eigen handen!

 

Gecertificeerde arbodienst
De Arbodienst is een ISO gecertificeerde arbodienst en is partner van de NUVO en NUVO Verzekeringsdienst. De dienstverlening aan de NUVO-leden is specifiek gericht op de optiekbranche. De tevredenheid onder de deelnemende leden is al jaren hoog: 90% van de leden beoordeelden De Arbodienst met ‘goed’ tot ‘uitstekend’.

Onze aanpak
Omdat 80% van het verzuim niet ingegeven wordt door een medische oorzaak is het sleutelwoord bij onze aanpak de-medicalisering. Afhankelijk van de verzuimsituatie wordt dus passende expertise ingeschakeld. Uw vaste Adviseur Arbeid en Gezondheid helpt u om de juiste stappen en beslissingen te nemen. Wanneer het verzuim complex of langdurig dreigt te worden, wordt het verzuimteam ingeschakeld. Zij begeleiden uw medewerkers gedurende het verzuimproces met duurzame re-integratie als uiteindelijk doel.

Tarieven 2024

 1. Het NUVO Compleet-abonnement
  Volledig pakket aan verzuimbegeleiding met alle activiteiten die de Wet Verbetering Poortwachter voorschrijft, zoals het opstellen van de probleemanalyse. Bij toename van het verzuim heeft u geen extra kosten en geldt één vast tarief voor de complete verzuimbegeleiding.
  – Medewerkers met dienstverband van minder dan 12 uur per week: € 80,-*
  – Medewerkers met dienstverband van 12 uur of meer per week: € 145,-*

*Vermelde tarieven zijn excl. btw, per medewerker per jaar.

Uw voordelen

 • Speciale NUVO ledenkorting
 • Specialist in de optiekbranche
 • Vaste Adviseur Arbeid en gezondheid
 • Complete ontzorging: coaching & trajectbegeleiding
 • Korte responstijden door inzet van ons verzuimteam
 • Toegang tot digitaal verzuimregistratiesysteem

Contact
Op zoek naar een arbodienst waar je blij van wordt? Of vragen over onze dienstverlening?
Bel ons op 088-031 3200 of stuur een mail naar: salessupport@paradigma.nl