NUVO Academie

NUVO Academie: een goede opleiding is essentieel voor een goede uitoefening van de beroepen in de optiek. Maar na het behalen van een opleiding is na- en bijscholing minstens zo belangrijk. De NUVO biedt NUVO-ondernemers en hun medewerkers daarom een breed scala aan cursussen en trainingen. Kwalitatieve cursussen tegen gereduceerde tarieven.

De Academie is een activiteit van de NUVO om aangesloten optiekondernemingen te ondersteunen in hun professionalisering en ondernemerschap. Het biedt kwalitatief hoogwaardige na- en bijscholing speciaal voor mensen werkzaam in de optiekbranche.

Lage deelnamekosten
De cursussen van de NUVO Academie zijn uitsluitend toegankelijk voor NUVO-, Centrop- en Optitradeleden. De NUVO wil hiermee het volgen van na- en bijscholing stimuleren. Bij het samenstellen van het cursusprogramma zijn echter geen concessies gedaan. U krijgt kwaliteitstrainingen tegen lage cursusgelden. Nog een voordeel van het lidmaatschap!

Inschrijven
U kunt uzelf en/of uw medewerkers heel eenvoudig online aanmelden voor deelname aan één van deze cursussen. De factuur wordt verzonden aan de hoofdvestiging van het bedrijf.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om trainingen in-company te verzorgen.

We hanteren annuleringsvoorwaarden. Klik hier voor deze voorwaarden.