Subsidieregeling: Mijn digitale zaak

Ondernemers die gebruik maken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter. Ben je benieuwd naar welke digitaliseringskansen er zijn voor jouw bedrijf? Dan is dit nu het juiste moment.

KVK, MKB-Nederland en INretail hebben de handen ineen geslagen om ondernemers op weg te helpen met het digitaliseren van hun onderneming. Overweeg je een webshop te bouwen, wil je nieuwe klanten bereiken met je social media of een is het tijd om digitaal personeelsbestand op te zetten? Ontvang nu tot € 2.500 subsidie om jouw bedrijf te digitaliseren. Doe de gratis scan, ontvang een persoonlijk advies op maat en doe de aanvraag voor de investeringssubsidie bij het RVO. De digitaliseringsscan laat binnen 20 minuten zien hoe ver je bedrijf is op digitaal gebied. Doorloop de vragenlijst en ontvang een gratis en praktisch digitaliseringsplan op maat.


In 3 stappen digitaal vooruit

• Doe de digitaliseringsscan en ontdek waar jouw kansen liggen. Je ontvangt gratis per e-mail een persoonlijk digitaliseringsplan.
• Ga direct op zoek naar IT-leveranciers of digitaliseringsaanbod, passend bij jouw volgende digitaliseringsstap.
• Vraag de digitaliseringssubsidie aan bij RVO. Je krijgt 50% van je investering vergoed tot een maximum van € 2.500.

Ga naar www.mijndigitalezaak.nl en doe de scan.