Interesse in mbo-deelcertificaat?

Sinds vorig jaar is het mogelijk om deelcertificaten mbo optiek te halen. Ook dit jaar is dat weer mogelijk. De NUVO heeft een flyer gemaakt over wat het precies inhoudt, hoe het werkt en wat je als werkgever kan doen.

Het mbo-deelcertificaat is een van de mogelijkheden om nieuwe instroom te krijgen in de optiek. Daarnaast kan het certificaat ook behaald worden door je huidige personeel om te kijken of de opticienopleiding iets voor ze is. Bij mbo-deelcertificaat doe je een deel van de opleiding (assisteren bij refractie en assortimentsbeheer) en kan je je doorstromen naar de reguliere opleiding voor opticien waarbij je deze onderdelen niet meer hoeft te doen. Ook dit jaar werken we weer samen met het UWV, waardoor dit financieel aantrekkelijk is voor de werkgever. Lees hier meer.

Flyer
Welke optiekscholen de opleiding aanbieden, waar je je kan melden als je stageplekken hebt voor kandidaten van het UWV, wat de voorwaarden zijn van het UWV voor financiering, waar en hoe je vacatures meldt bij het landelijk systeem van SBB? Dat staat allemaal in deze hier. Je kan overigens ook vacatures/stageplekken aan ons melden. We helpen je dan verder. Wil je meer weten over het MBO-deelcertificaat?  Neem contact op met ons info@nuvo.nl