ZEISS Convention afgelast

ZEISS skipt evenement maar biedt alternatief met webinar

ZEISS Convention afgelast: Het coronavirus heeft steeds grotere gevolgen voor evenementen. Berichten over afgelastingen en uitstel volgen elkaar in rap tempo op. Na de MIDO en het NCC zag ook ZEISS Vision zich gedwongen om de ZEISS Convention – Seeing Beyond op maandag 9 maart 2020 af te gelasten.

ZEISS Convention afgelastWebinar
Nu de ZEISS Convention is afgelast, komt de organisatie met een alternatief. Op maandag 9 maart (de oorspronkelijk geplande datum dus) kunnen deelnemers die zich hadden ingeschreven vanuit elke gewenste locatie een live webinar volgen. Tijdens het webinar geeft de glasfabrikant alle informatie over zijn nieuwe brillenglasportfolio ZEISS SmartLife. De webinars zullen in het Engels gegeven worden door de Global Marketing & Training Director van ZEISS Vision Care. Nadere informatie volgt spoedig, zo belooft ZEISS. Dus houd de website in de gaten!

Deelnemen?
Had je je nog niet ingeschreven voor de ZEISS Convention maar wil je alsnog deelnemen aan het webinar? Dat kan! Neem dan even contact op met de organisatie via marketing.nl@zeiss.com

Meer informatie
Lees hier meer over de gevolgen van het coronavirus voor werkgevers.
Lees hier meer over het uitgestelde NCC.
Lees hier meer over de uitgestelde MIDO.

Meer nieuws lezen? Check dan onze actueel pagina!