NCC Beyond uitgesteld

ncc beyond uitgesteld NCC Beyond 2020 uitgesteld- We kunnen het nieuws rondom de gecancelde evenementen bijna niet meer bijhouden. Gisteren werd bekend gemaakt dat het Nederlands Contactlens Congres 2020 wordt uitgesteld. Hoewel de organisatie van het NCC eerder aangaf dat er geen gevolgen zouden zijn voor het congres, werd toch de knoop doorgehakt om op zoek te gaan naar een nieuwe datum.

Het nieuwe statement van het NCC:

NCC Beyond uitgesteld
“In vervolg op de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de voltallige NCC-organisatie na overleg met de ondersteunende partijen besloten om het aankomende congres NCC ‘Beyond 2020’ dat op 15 en 16 maart gepland staat uit te stellen tot een nader te bepalen datum later dit jaar. Tot op heden hebben de Nederlandse autoriteiten, het RIVM en de regionale GGD nog geen beperkingen opgelegd rondom de organisatie van evenementen. Desondanks zijn wij ons zeer bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en zien wij het als onze taak om de gezondheid van de deelnemers te borgen. Daarnaast willen wij iedereen ook een kwalitatief congres aanbieden.

In de aankomende dagen en weken houden wij u op de hoogte ten aanzien van een alternatieve datum voor dit prachtige evenement. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.”

Dit bericht en andere updates lees je hier.

Meer nieuws lezen? Check dan onze actueel pagina!