BHV verplicht (en is ook goed)!

Cursus 10 februari: nog enkele plekken beschikbaar!
BHV verplicht (en is ook goed)! Veiligheid en gezondheid van personeel en klanten… welke ondernemer vindt dat niet belangrijk? De wet is er in elk geval duidelijk over. Inderdaad, we hebben het over bedrijfshulpverlening. Zodra een bedrijf open is en er zijn mensen aanwezig, dan moet er altijd BHV beschikbaar zijn. Is het bij jou in de winkel al geregeld?

Een praktijkervaring uit de optiek? Klik hier en lees een waargebeurd verhaal hoe een vakgenoot het leven redde van een klant. Dankzij zijn BHV-vaardigheden! (uit: Oculus 2014-4)

Concreet komt het erop neer dat elke werkgever wettelijk verplicht is om één of meer bevoegde bedrijfshulpverleners (BHV’ers) in dienst te hebben. Hoeveel, dat hangt ervan af hoeveel mensen je op enig moment over de vloer hebt. En bevoegd, dat ben je als je een BHV-cursus hebt gevolgd en in het bezit bent van een BHV-certificaat. Zo’n BHV-certificaat is één jaar geldig. Een bedrijfshulpverlener moet dus elk jaar op herhaling. Nuttig en nodig, maar wat een gedoe… of niet?

Investering
De NUVO Academie biedt uitkomst. Met een minimale investering in tijd en geld: de voordelige BHV-basiscursus speciaal voor optiekprofessionals. In één dag heb je je certificaat. Alle cursisten zijn werkzaam in optiekbedrijven. Daardoor is de cursus perfect toegesneden op de praktijk van een optiekwinkel.

Goed voornemen
BHV verplicht (en is ook goed)! De eerstvolgende BHV Basiscursus is op maandag 10 februari 2020. Er is nog plek. Laat alvast een van je goede voornemens in vervulling gaan!

Meer weten of inschrijven? Klik hier.

Meer nieuws lezen? Check onze actueel pagina!