BHV-Basiscursus voor optiekprofessionals

BHV-Basiscursus voor optiekprofessionals
Wist je dat iedere werkgever verplicht is om één of meer bedrijfshulpverleners (BHV’ers) in dienst te hebben? Volgens de wet moeten BHV’ers beschikken over een adequate opleiding en uitrusting om de BHV-taken naar behoren te kunnen vervullen.

Een handige manier om aan deze verplichting invulling te geven is via een BHV-cursus. Om het leden makkelijk te maken biedt de NUVO Academie een voordelige BHV-basiscursus speciaal voor optiekprofessionals in één dag aan.

Een praktijkervaring uit de optiek? Klik hier en lees een waargebeurd verhaal hoe een optieker het leven redde van een klant. Dankzij zijn BHV-vaardigheden! (uit: Oculus 2014-4)

De voordelen van de BHV-basiscursus voor optiekprofessionals:

  • Een combinatie van e-learning en praktijkles zorgt ervoor dat het jou en/of je werknemers maar een dag op locatie kost.
  • De cursus is toegespitst op de praktijk van het optiekbedrijf.
    Tijdens de cursus wordt ingegaan op situaties die zich voor kunnen doen in de optiekzaak en de werkplaats, en er is specifieke aandacht voor de apparatuur en het gereedschap waarmee optiekprofessionals werken.
  • Een voordelige cursus. De cursus kost voor NUVO-leden slechts € 225 (ex btw) per persoon. Normaal gesproken kost een BHV-basiscursus al gauw € 300!

Na afloop van de cursus
Kan jij of je medewerker als bedrijfshulpverlener:

  • Eerste hulp verlenen bij ongevallen en het beperken van de gevolgen van ongevallen;
  • Brand beperken en bestrijden;
  • In noodsituaties werknemers en andere personen in het gebouw alarmeren en evacueren.

Wanneer?

  • maandag 2 december 2024 van 09.00 tot 16.30 uur

Waar?
Het Optiekcentrum
Voorveste 2
3992 DC  Houten

De deelnemer ontvangt ongeveer 3 weken voor aanvang van de cursus per e-mail een inlogcode voor de e-learning.
Bij de inschrijving is het belangrijk dat je vermeldt wat je persoonlijke e-mail is en het persoonlijke e-mailadres van je medewerker. Voor het certificaat zijn voorts de volgende zaken van belang: naam, voorletter(s), geboortedatum en geslacht.
Draag op de dag zelf gemakkelijke kleding en dichte schoenen.

Deelnemersbijdrage:
€ 225 excl btw per persoon inclusief lunch

Aanmelden
Je kunt jezelf en/of je medewerkers heel eenvoudig online aanmelden voor deelname aan de cursus. De factuur wordt verzonden aan de hoofdvestiging van het bedrijf.