Zet jouw kennis in voor Stichting Zienderogen!

In maart 2024 organiseert Stichting Zienderogen samen met Stichting Hulp Filipijnen een missie naar Kaywan. Voor deze missie zijn zij op zoek naar optometristen/orthoptisten/opticiens!

Over Stichting Zienderogen
Stichting Zienderogen zet zich al tientallen jaren in voor zorg aan ‘verre’ ogen. Door middel van kleinschalige projecten biedt Stichting Zienderogen hulp aan de allerarmste blinden en slechtzienden. De problematiek is namelijk groot, wereldwijd zijn er miljoenen mensen met een visuele beperking, variërend van slechtzienden tot blinden. Schrijnend is dat het overgrote deel van deze mensen onnodig beperkt is.
Stichting Zienderogen voert een paar keer per jaar ergens in de wereld een project uit waar ze hun oogzorg kunnen inzetten. Mensen die geen bril kunnen betalen en daardoor soms erg slecht zien, kunnen dan toch een bril krijgen.

Over Stichting Hulp Filipijnen
De Filipijnen zijn een land van gastvrije en vriendelijke mensen waarvan velen het helaas moeten doen zonder de meest noodzakelijke basiszorg, onderdak, kleding en soms voedsel. Het doel van Stichting Hulp Filipijnen is hulp bieden in noodsituaties als tyfoons en overstromingen.

Aanmelden

Kan je op korte termijn vrijmaken en zou je van 8 t/m 23 maart mee willen naar de Filipijnen om je oogheelkundige kennis in te zetten? Mail dan zo snel mogelijk naar: info@stichtingzienderogen.nl!