Webinar OCT Basiscursus

Namens oogartsen Oscar Paling, Khalid Allali en Mustapha El Kandoussi wordt op dinsdag 17 januari om 20.00 het webinar “OCT Basiscursus” gegeven voor optometristen.

Oscar (oprichter Eyehelp) en Khalid (oprichter Oogkeuring.nl) hebben de handen ineen geslagen en zijn een samenwerking gestart om de eerstelijns oogzorg verder te digitaliseren. Er zal een platform worden gelanceerd waar binnenkort meer bekend over zal zijn. Optometristen binnen de optiek kunnen hiermee een onmisbare schakel worden in dit nieuwe netwerk, net zoals veel dat ook al zijn bij Oogkeuring.nl.

Een belangrijk onderdeel van deze samenwerking wordt een digitale academy om (geaccrediteerd) kennis op te kunnen doen. Zo wordt op 17 januari a.s. “Webinar OCT Basiscursus” gehost. Steeds meer optiekzaken met een optometriepraktijk beschikken over een OCT, anderen overwegen misschien de aanschaf nog of maken er te weinig gebruik van. Zoals vaak bij geavanceerde apparatuur worden lang niet altijd alle mogelijkheden benut, en daarom neemt Mustapha El Kandoussi (oogarts in het RadboudUMC te Nijmegen en keurend voor Oogkeuring.nl) de optometrist tijdens dit webinar mee om de kennis te verrijken, waarna deze beter in staat zal zijn meer mogelijkheden van de OCT beter te benutten en beelden beter te interpreteren.

Via deze link kun je je aanmelden. Als je nog niet bekend bent met het portel dien je eerst te registreren voordat je je kan aanmelden.