NUVO highlights week 46/47

In NUVO highlights vertellen we je meer over week 46/47. Wat gebeurde er achter de schermen en wat zijn de laatste ontwikkelingen in de optiek? Je leest het hier terug! Deze week onder andere het NUVO-keurmerk en de proefdruk van Oculus.

 • De eerste lading van de NUVO keurmerk sticker wordt verstuurd. Heb je nieuw personeel in dienst? Zorg er dan voor dat alle diplomagegevens bij ons bekend zijn.
  Diplomacontrole, hoe gaat het in zijn werk?
  Klik hier en log in (als je dat nog niet had gedaan). Je komt dan op de pagina met de gegevens zoals die nu bij ons bekend zijn. Controleer of ze nog steeds kloppen en wijzig ze of vul ze zo nodig aan. Zijn er geen wijzigingen? Ook dan hebben wij je akkoord nodig. Een paar kliks en het is geregeld! We zijn benieuwd of jij als NUVO-lid naast de keurmerksticker nog behoefte hebt aan ander materiaal waarmee je kunt aantonen dat je voldoet aan de eisen van het keurmerk. Bijvoorbeeld online, maar wellicht liever een poster met punten waar de klant recht op heeft? Laat het ons weten; bel/mail ons via info@nuvo.nl.
 • Op maandag hadden we in het Optiekcentrum een cursus ‘Optiek voor verkoopmedewerkers’, gegeven door Ruud van ’t Pad Bosch. Natuurlijk houden we in ons cursusaanbod rekening met de coronamaatregelen.
 • Deze week hebben wij de laatste proefdruk van Oculus verstuurd naar de drukker. Alweer de laatste dit jaar! We beginnen vanaf nu dus alvast met de Oculus voor het jaar 2021.
 • Het NUVO klanttevredenheidsonderzoek is afgerond. Binnenkort zullen wij enkele resultaten met jullie delen! Wij zijn in ieder geval erg blij met ons mooie rapportcijfer. Het klanttevredenheidsonderzoek geeft ons inzicht in de wensen van onze leden. Iedereen die de moeite heeft genomen deze in te vullen: bedankt!

 

 • Heb jij een vraag voor de NUVO? Laat het ons weten!
  Tot volgende week!