Nieuwe Oculus

Houten, 9 juli 2021 – Vandaag verschijnt de nieuwe Oculus! Deze mooie cover is van Eyetelligence. Eyetelligence-Assure is een betaalbaar platform dat optometristen in de praktijk kunnen gebruiken om hun screening en gradering van de drie meest voorkomende oogziekten die het gezichtsvermogen bedreigen, te managen. De software heeft slechts 15 seconden nodig om een paar fundusbeelden te interpreteren. Nieuwsgierig geworden? Je leest er alles over op pagina 12 van Oculus.

Verder in dit nummer
Een groot artikel over optometrie in het optiekbedrijf. Drie sprekers die met succes een optometriepraktijk hebben neergezet als aanvulling op hun optiekzaak, delen hun ervaringen. Hoe pak je dit aan, welke partijen heb je nodig en natuurlijk als belangrijkste vraag: is het rendabel? Je leest het in Oculus, vanaf pagina 14.
Daarnaast ging de Oculus-redactie langs bij de prachtige nieuwe winkel van Tot Ziens Optiek in Zaandam. We bezochten de nieuwe winkels De Crom Optiek in Leende en Foudraine by Beau in Best. En we namen een kijkje bij de verbouwde winkel van Via Optiek in Vianen.

Je leest het allemaal in de nieuwe Oculus! Of klik hier voor een preview.