NCC 2022 / 2020 gaat door, avondprogramma bijna uitverkocht!

Nog maar een paar weken tot NCC 2020 / 2022! Deze week verschijnen er dagelijks updates over de achtergronden van de sprekers en de teaser teksten van de presentaties op de website van het NCC. Zo kun je al beginnen met het maken van een shortlist van de presentaties die je wil zien. Een volledig overzicht van de sessies is inmiddels op de website te vinden. 

Er zijn twee belangrijke mededelingen vanuit het NCC:

  • Heb je nog een ticket van 2020, dan is deze gewoon geldig voor 26 & 27 juni. De ticket(s) zijn omgezet naar 2022 en hiermee komen de 2020 tickets te vervallen. Via deze link krijg je toegang tot ‘Mijn NCC’. Er is een nieuwe website en daarom moet je je eenmalig opnieuw registreren. Let op: doe dit met hetzelfde e-mailadres als waar je tickets mee hebt besteld en volg de instructies op de website. Klik onderaan de loginpagina op ‘Wachtwoord vergeten?’, je ontvangt dan vanuit het systeem een mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Zodra je dit hebt gedaan ontvang je automatisch updates en krijg je een seintje zodra je je tickets kunt downloaden in ‘Mijn NCC’.
  • Daarnaast gaat de ticketverkoop enorm hard. Met name het avondprogramma is al bijna uitverkocht. Er zijn nog maar iets minder dan 50 kaarten beschikbaar. Wil je er ook graag bij zijn in de avond, bestel dan snel een businesspack of schaf de kaart los aan.

    Zien we jou terug tijdens het NCC?