Maandag 17 juni Training Verkoop in Stijl

Een klant die blij uw winkel uitgaat en dankbaar de complimenten oogst voor die mooie bril… dat is goed voor de omzet, gratis reclame voor de zaak en het maakt het werk extra leuk. Daarom is stylingadvies zo belangrijk! Weten uw medewerkers al van de hoed, de rand en de bril? Al vele NUVO-leden volgden de training Verkoop in Stijl van de NUVO Academie.

Komende maandag 17 juni is er weer een training in Het Optiekcentrum in Houten. Voor last-minute boekers hebben we nog een paar plekken vrij!

Voor zover wij weten is Verkoop in Stijl de enige training waarbij de medewerker geen verkoopzinnen uit het hoofd hoeft te leren. Veel koopadviezen worden gegeven op basis van intuïtie, vakkennis en gevoel. In deze training leren cursisten hoe ze deze briladviezen overtuigend kunnen onderbouwen. Zo krijgen adviezen meer structuur en wordt de klant meegenomen in de brilkeuze. Een handige tool die in de training aan de orde komt is een stappenplan, dat vergelijkbaar is met de stappen van een oogmeting. We richten ons op onderscheidend vermogen: van verkoper naar topadviseur!

Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Hoe kom je erachter wat voor een bril de klant zoekt?
  • Wat wil de klant uitstralen? Hoe wil de klant overkomen?
  • Hoe vertaal je dit naar een passende bril?
  • Uitleg over koele kleuren en warme kleuren
  • Hoe adviseer je de klant een juiste kleur bril?
  • Gezichtsvormen vertaald naar een passend montuur

Voor wie is deze training?

Opticiens die al jaren in het vak zitten en die met hun tijd willen meegaan. Maar ook beginnende opticiens die bruisen van energie en die veel willen leren.

Interesse? Aanmelden? Dat kan hier heel eenvoudig online!