Hall of Frames uitgesteld

De laatste tijd hebben we al veel berichtjes geplaatst over evenementen die niet doorgingen in verband met het coronavirus. Helaas gaat ook de Hall Of Frames beurs niet door in september. De organisatie heeft laten weten het evenement uit te stellen naar 1&2 november 2020. Het statement van de organisatie:

“Beste allemaal,

Allereerst hopen we dat iedereen in goede gezondheid verkeert en een beetje kan genieten van de zomer. Het is wat stil geweest aan onze kant, maar we hebben zeker niet stilgezeten! Het is een onrustige tijd waarbij elke dag het nieuws weer anders is.

Het leek allemaal zo goed te gaan, de regels werden versoepelt en het aantal besmettingen ging omlaag. Echter is er de afgelopen paar weken een hoop verandert. In België (en andere landen) worden de maatregelen weer aangescherpt. Helaas zien we dat er in Nederland weer brandhaarden ontstaan en daardoor ook weer strengere maatregelen komen. Dit zorgt voor onrust in de markt bij zowel de exposanten als de bezoekers.

Ons doel is een beurs neerzetten dat veilig en minstens zo belangrijk ook leuk is. We willen geen beurs organiseren om het organiseren. Het moet een fijn contact moment zijn, waarbij iedereen zich veilig voelt en van een paar leuke dagen kan genieten.

Naar onze mening is het, door de huidige negatieve ontwikkeling van het Corona virus, te vroeg om in september een verantwoorde beurs neer te zetten. Veel mensen komen dan net terug van vakantie wat nou juist voor een extra onzekere factor zorgt om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Uitstel is geen afstel en we hebben nog steeds voornemens om met elkaar te gaan beurzen dit jaar. We verplaatsen de datum, zodat we meer tijd hebben om de ontwikkelingen rondom het virus te volgen en daarop te anticiperen. Door het verplaatsen van de beurs hopen we ook dat in deze extra weken, het virus weer onder controle gaat komen, zodat we samen op 1&2 november een veilige én gezellige beurs kunnen houden!”

Meer nieuws lezen? Check onze actueel pagina!