Gewapende overval en ramkraak bij opticiens

20 oktober 2022 – Eerder deze week, op dinsdagochtend, vond er een gewapende overval plaats in Weesp. Woensdagochtend vond er opnieuw een gewelddadige actie plaats. Verdachten pleegden namelijk een ramkraak op een opticien in Amstelveen.

Twee personen hebben de winkel Eli Designss en de opticien Oogwereld Carriere overvallen. De twee daders drongen Eli Designss binnen en hebben het personeel met een vuurwapen bedreigd. Omdat er geen buit te halen was, zijn de daders naar de naastgelegen brillenwinkel Oogwereld Carriere gegaan. Daar vertrokken zij wel met een klein bedrag. Eén verdachte is inmiddels aangehouden. Lees hier het hele nieuwsbericht van het AD.

Op woensdagochtend om 03.30 was wederom een winkel slachtoffer geworden van een gewelddadige actie. Bij een opticien in Amstelveen vond er namelijk een ramkraak plaats. De daders hebben meerdere malen tegen de pui van Eye Wish gereden. Het is vooralsnog onduidelijk of de daders de winkel binnen zijn gedrongen en buit hebben gemaakt. Lees hier het nieuwsbericht van het Amstelveens Dagblad en Amstelveenz.

Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte toe!