Factuur van DNS Service NL ontvangen? Let dan op!

NUVO mocht hem ook ontvangen: de spookfactuur van het (niet-bestaande) ‘DNS Service NL’. Nog altijd worden er facturen voor webhosting uitgestuurd. De oplichters maken alleen wel gebruik van een nieuwe naam én een nieuw rekeningnummer. Heb je een factuur van DNS Service NL ontvangen? Let dan op! In december werd de naam ‘DNS Registraties NL’ gebruikt, maar na wat Google-zoekwerk waren de woorden ‘fraude’ en ‘spookfactuur’ vaak terug te zien. Om te voorkomen dat mensen de facturen zouden wantrouwen werd een nieuwe naam bedacht: DNS Service NL.

DNS Service NL
Het factuurnummer dat wordt gebruikt is wisselend, het referentienummer 47521 lijkt vaker overeen te komen. De factuur wordt gestuurd door contactpersoon Eva Janssen (een verzonnen naam) en heeft een wisselend totaalbedrag dat tussen de 150 en 200 euro ligt. Er wordt net als de vorige keer gebruik gemaakt van een Spaans bankrekeningnummer, voorheen ES37 0081 7446 9500 0133 2338. Op de factuur staat een niet-bestaande postbus en een niet-bestaand telefoonnummer. Bekijk hier het bericht van Opgelicht over dit onderwerp en betaal de factuur niet.

Update rekeningnummer
Op de factuur die NUVO ontving staat het bankrekeningnummer ES40 3058 0752 5727 2013 4991. Dat is weer anders dan het rekeningnummer dat in de update van Opgelicht werd geplaatst.

Meer nieuws lezen? Check dan onze actueel pagina!