Diplomacheck weer op volle toeren

De inlogproblemen van afgelopen weekend zijn opgelost. Ze kwamen wel op een heel ongelukkig moment: we hadden juist een reminder verstuurd voor de jaarlijkse diplomacontrole. Inmiddels zijn de problemen verholpen. Sorry voor het ongemak, je kunt weer terecht!

Elk jaar actualiseert de NUVO de diplomagegevens van haar leden. Deze jaarlijkse check is nodig omdat medewerkers in de loop van een jaar uit dienst kunnen treden, hun diploma halen of vertrekken. “Kunnen jullie die diplomarompslomp niet eens digitaliseren?”, was een van de wensen die we te horen kregen in het NUVO Klanttevredenheidsonderzoek. “Al dat papier is toch niet meer van deze tijd?” We hebben goed geluisterd en dit jaar is de diplomacontrole voor het eerst gedigitaliseerd. Het overgrote deel van de leden vindt het erg fijn dat het bijwerken van de gegevens nu in een minuutje gebeurd is. Dat blijkt wel uit de respons: we hebben nu al veel meer reacties binnen dan vorig jaar om deze tijd!

Diplomacontrole, hoe gaat het in zijn werk?
Klik hier en log in (als je dat nog niet had gedaan). Je komt dan op de pagina met de gegevens zoals die nu bij ons bekend zijn. Controleer of ze nog steeds kloppen en wijzig ze of vul ze zo nodig aan. Zijn er geen wijzigingen? Ook dan hebben wij je akkoord nodig. Een paar kliks en het is geregeld!

Spamfilter
Af en toe benaderen leden ons met problemen bij het inloggen. Weet je je wachtwoord niet meer? Kies dan voor de optie ‘wachtwoord vergeten’. Het wachtwoord komt per e-mail naar je toe. Let op: een gevoelig spamfilter kan ervoor zorgen dat het onbedoeld in de map ‘ongewenste e-mail’ terechtkomt.

NUVO raamsticker
Als blijkt uit onze controle dat je vestiging voldoet aan de lidmaatschapseis, ontvang je de nieuwe NUVO ‘Gediplomeerd’ 2020 raamsticker.
Blijkt dat je vestiging niet voldoet, dan nemen wij contact met je op om de situatie te bespreken.

Vragen? Bel ons gerust. Ons nummer is 088-0771100.