Dag van Centrop: inspireren, inkopen en netwerken

Maandag 28 maart werd de Dag van Centrop georganiseerd, exclusief voor hun leden en leveranciers. Deze dag stond volledig in het teken van inspireren, inkopen, verbinden én netwerken met collega’s en leveranciers. De NUVO was ook aanwezig.

Nieuwe opzet
Voor Centrop was deze dag een nieuwe opzet bij een nieuwe locatie. In de bijzondere omgeving van het Nationaal Militair Museum in Soest stond één dag alles in het teken van optiek. De standhouders hadden een plekje tussen de tanks en vliegtuigen. Namens de NUVO waren we ook aanwezig met een stand. We hebben weer verschillende leden live kunnen zien en spreken, heel fijn na zo’n lange tijd!

Verschillende sprekers
Er waren meerdere sprekers, waaronder trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen. Hij staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Ook waren er diverse workshops, bijvoorbeeld door Embrosa en Simone Stad. GfK liet de laatste marktontwikkelingen zien en Infomedics heeft een nieuwe module voor het declareren van medische lenzen.

Na de laatste spreker stond er een drankje klaar, een buffet en entertainment. Een geslaagde dag voor Centrop! Heb jij ons gemist deze dag? Je kunt altijd even contact opnemen via 0900 077 1100.