Collega Lilian 12.5 jaar in dienst

Op 1 oktober was onze NUVO-collega Lilian Verstegen 12.5 jaar in dienst, een mooie mijlpaal! Ze is beleidsmedewerker en staat graag klaar voor de leden om vragen te beantwoorden op allerlei terreinen. Om het jubileum te vieren werd een lunch verzorgd. Natuurlijk werd Lilian ook in de watten gelegd met een cadeau van de collega’s. Gefeliciteerd Lilian, nog vele jaren!

We stelden Lilian een aantal vragen over haar tijd bij de NUVO.

 • Kun je je eerste werkdag nog herinneren? Hoe was dat?
  “Ik kwam te werken in het kantoorpand in Woerden. De NUVO was toen net verhuisd. Ik kwam te zitten bij mijn toenmalige collega Martin van Dam. Samen vormden we ledenservice en beleid. Een etage lager zaten de collega’s van communicatie en van de administratie. Op de begane grond was het secretariaat en de directie (Brigitte Wieman). Een van de eerste klussen was het opstellen van arbeidsvoorwaardenrichtlijnen voor werkgevers omdat er geen CAO is.”
 • Wat vind je het leukst om te doen qua werkzaamheden?
  “Uitzoeken hoe iets daadwerkelijk in elkaar zit. Er wordt zo snel maar wat geroepen. Ook op internet kom je heleboel dingen tegen. Ik krijg regelmatig vragen van leden waar ik niet meteen het antwoord op weet, het loont altijd om verder te kijken.”
 • Wat is je leukste herinnering aan 12.5 jaar NUVO?
  “Ik kan niet een specifiek moment noemen, maar wel dat we samen met de collega’s goed contact hebben en leuk samenwerken. Ook aan het contact met onze leden heb ik goede herinneringen.”
 • Waar ben je trots op dat de NUVO heeft bereikt?
  “Goed contact met leden maar ook met anderen die van belang zijn. Bijvoorbeeld de inkooporganisaties, OVN, ANVC, optiekscholen, SBB, NOG (oogartsen) en collega’s van andere branches (Inretail).”