Bold Optical Fair 2023

26 januari 2023 – Over een aantal dagen is het zover: dan vindt de Bold weer plaats! Op zondag 29 en maandag 30 januari vind je de nieuwste brillencollecties en innovaties op het gebied van glas en instrumenten. Dit keer verwelkomt het team van Bold je graag op een nieuwe locatie, namelijk de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Een plattegrond van de Werkspoorkathedraal vind je hieronder. 

Merken
Met maar liefst 245 merken is de Bold groter en completer dan ooit! Daarnaast is NanaWoody&John aanwezig  met een eigen grote Lounge waar aangesloten leveranciers aanwezig zullen zijn. Bekijk hieronder het merkenoverzicht en een plattegrond van de hal.

Dit kun je verwachten
– gratis parkeren! Door middel van parkeerbegeleiding word je begeleid naar de beste parkeerplek. Ook zijn er 25 elektrische laadpalen aanwezig;
– voor bezoekers is het mogelijk om (tegen pinbetaling) bij de bar heerlijke hapjes en drankjes te krijgen. Het eerste drankje is gratis;
– de Bold biedt gratis, bemande garderobeservice aan, zo hoef je niet heel de dag met je jas te sjouwen;
– op beide dagen draait DJ Melly Mel de leukste nummers. Wil je een nummertje aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Na de eerste beursdag draait DJ Melly Mel het volume flink omhoog. Sluit de zondag goed af van 18.00 tot 20.00 uur met groovy beats.

Op maandag 30 januari zijn een aantal collega’s van de NUVO aanwezig, zien we je dan? Klik hier om gratis tickets te bestellen.