BHV-cursus in 1.5 meter maatschappij

Vanaf september start de NUVO weer met (fysieke) cursussen vanuit de academie. Deze cursussen zullen aangepast worden zodat ze in lijn zijn met het RIVM-advies: dit geldt ook voor de BHV-cursus op maandag 21 september. Om jouw veiligheid en die van je collega’s te garanderen heeft BHV.NL verschillende maatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn ingericht op de ‘anderhalve meter samenleving’ en conform de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en het brancheprotocol.

BHV.NL heeft aanvullende richtlijnen voor cursuslocaties waarmee zij voldoen aan de richtlijn van het RIVM en de gestelde hygiëne maatregelen. Zij gaan uit van een beschikbare ruimte van 6 m2 per cursist zodat het mogelijk is om 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen bewaren (ook tijdens groepsopdrachten).

Aanmelden
We gaan ervan uit dat met inachtneming van deze maatregelen de BHV-basis op 21 september doorgaat. Het is mogelijk om in te schrijven voor deze cursus en voor de herhalingscursus op 23 november 2020. Je kunt jezelf en/of je medewerkers heel eenvoudig online aanmelden voor deelname aan de cursus. De factuur wordt verzonden aan de hoofdvestiging van het bedrijf.

Meer nieuws lezen? Check onze actueel pagina!