Veel respons NUVO-enquête over gevolgen coronacrisis

De NUVO heeft een enquête verstuurd onder haar leden over de gevolgen coronacrisis voor optiekondernemers. We kregen al snel veel reacties binnen, waarvoor dank! Een groot deel heeft aangegeven een rapport hiervan te willen ontvangen. Wil jij nog bijdragen en na het sluiten een rapportage ontvangen? Vul de enquête dan snel in!

De NUVO heeft de optiekondernemer sinds de uitbraak van het coronavirus geprobeerd zo goed mogelijk te ondersteunen met informatie, updates en andere ondersteuning. Zo hebben wij met veel leden gesproken en adviezen gegeven. Ook zijn belangrijke contacten geweest met juristen, overheid en Inretail om de belangen van onze leden zo goed mogelijk te behartigen.

Buiten de lopende zaken hebben wij ook behoefte aan informatie vanuit jouw optiekbedrijf. In de enquête is onder andere aandacht voor het verrichten van oogmetingen, (verwacht) omzetverlies en het aanpassen van openingstijden. De informatie die met ons wordt gedeeld is van belang voor de contacten die wij hebben met andere partijen en instanties. Deze gegevens zullen uiteraard vertrouwelijk behandeld worden.

De vragenlijst is hier te vinden (alleen voor ingelogde NUVO-leden). Je kunt nog meedoen tot en met donderdag 16 april 2020. Alvast bedankt voor invullen!

Meer updates lezen?
Klik hier voor het huidige protocol (update 26 maart)
Klik hier voor de actueel pagina