De nieuwe Oculus is er!

Tadaa, daar is de nieuwe Oculus! Op 15 oktober bij alle leden en abonnees op de mat. Deze geweldige herfstcover werd mogelijk gemaakt door Art&Jack by Ofar. Een prachtige foto met de Art&Jack X-collection: lekker uniseks! Sunglasses by www.ofar.nl

Verder vind je in dit nummer interviews met verschillende optiekondernemers. Zo spraken we Johannes Veldhoen van Klein Optiek Oogzorgcentrum. In 2007 komt hij in dienst bij Klein Optiek en in 2009 neemt hij de zaak over. Hij verhuist naar een groter pand waar hij maar liefst vierhonderd vierkante meter tot zijn beschikking leeft. Lees zijn inspirerende verhaal op pagina 19.

Margo Heyster-Kruytzer vertelt over haar winkel Kruytzer optiek en optometrie in het Limburgse Horst. “Ik wil graag een stabiele groei, maar boven alles op hetzelfde hoge niveau blijven werken.” Je leest het complete interview vanaf pagina 35.

Oculus was aanwezig bij het TVM Nederlands Kampioenschap Veiligste Chauffeur. Daar brachten we een bezoekje aan de mobiele refractieruimte van de Nederlandse Mobiele Opticiens. Voor mobiele opticien Stephanie Kremer uit Almelo is het de aftrap van haar nieuwe samenwerkingsverband. Een inspirerend verhaal waar je alles over leest vanaf pagina 13.

Deze interviews en nog veel meer lees je in Oculus, of klik hier voor een preview.