NUVO luidt 2019 in met… een nieuwe website

Het uiterlijk springt meteen in het oog, maar ‘onder de motorkap’ is nog veel meer veranderd. Makkelijker navigatie en een betere zoekfunctie zorgen ervoor dat u sneller vindt wat u zoekt. Wat ook hard nodig was: de site is nu ook op tablet of smartphone goed te bekijken. En met een veel vriendelijker inlogprocedure hebben we een punt van kritiek aangepakt.

Nieuwe inloggegevens
Op vrijdag 21 december hebben wij u een e-mail gestuurd met de nieuwe inloggegevens. Ook uw gebruikersnaam is nieuw! Sla deze dus op, zodat u ‘m niet kwijtraakt.
Gebruikersnaam en wachtwoord zijn gecompliceerd, onmogelijk te raden en dus ook moeilijk te onthouden. Kopieer en plak ze daarom vanuit de e-mail die u gekregen heeft, om fouten met overtypen te voorkomen. Na deze handelingen kunt u de inloggegevens opslaan.

Wachtwoord vergeten?
Voortaan kunt u eenvoudig automatisch een nieuw wachtwoord opvragen via de website. Zonder menselijke tussenkomst, dus 24/7! Hiervoor heeft u wel uw (nieuwe!) gebruikersnaam nodig. Als u ook die kwijt bent, dan kunt u die opvragen bij de NUVO.

We hebben hard gewerkt aan deze nieuwe site en zijn trots op het resultaat. We hopen dat u er ook blij mee bent. Mocht u desondanks toch nog foutjes zien of iets missen op de site, laat het ons dan even weten. Tips zijn altijd welkom!