Harry Bijl spreker op NUVO Meets

Op de NUVO Meets van 6 mei zal Harry Bijl, innovator en inspirator van INretail, een presentatie geven waarin hij ingaat op ‘De zappende klant’:  Hoe trigger je de consument van 2030?

Harry werkt al ruim 10 jaar voor INretail als innovator en inspirator. Het delen van positieve energie en mensen met elkaar verbinden is zijn handelsmerk. In de afgelopen jaren gaf Harry honderden presentaties over de retail-ontwikkelingen aan ondernemers, medewerkers, vastgoedeigenaren, studenten en docenten, en andere stakeholders in de retail. Naast de theorie is hij een man van de praktijk. Zijn droom om alle kennis en ervaringen te delen in een boek, kwam in december 2017 uit. INretail maakte het mogelijk om een inspirerend boek uit te geven. ‘Hoera ik heb een winkel!’ is een tijdloos en lekker lezend handboek geworden dat mensen helpt om inzicht te krijgen in wat speelt in de retail. Alle hoofdstukken worden door het ‘Retail Excellence Model’ logisch met elkaar verbonden. Het boek helpt ondernemers om keuzes te maken die van belang zijn voor bedrijf, mensen en de gasten. Het inspireert om stappen te zetten en de werkzaamheden en processen beter in te richten.

De NUVO heeft Harry uitgenodigd om een presentatie te geven tijdens de NUVO Meets op 6 mei. Gratis toegankelijk voor NUVO-leden, en ook voor leden van Het Centrop en Optitrade.

Aanmelden of meer informatie? Klik hier.