Maandag 27 mei 2019 BHV-herhalingscursus

Om de kennis en vaardigheden up-to-date te houden, moet een bedrijfshulpverlener elk jaar een BHV-herhalingscursus volgen.

Voor optiekprofessionals heeft de NUVO Academie de mogelijkheid om in slechts één ochtend de vereiste kennis op te frissen. De BHV-herhalingscursus is bedoeld voor iedere werkgever en werknemer die in het bezit is van een BHV-certificaat. Na afloop van de cursus zijn u en/of werknemer(s) weer helemaal in staat om op te treden als bedrijfshulpverlener bij bedrijfsongevallen.

Voordelen van de BHV-herhalingscursus bij de NUVO Academie:

  • Een combinatie van e-learning en praktijkles zorgt ervoor dat het u en/of uw werknemer(s) slechts een ochtend op locatie in Houten kost.
  • De cursus is toegespitst op de praktijk van het optiekbedrijf. Tijdens de cursus wordt ingegaan op situaties die zich voor kunnen doen in de optiekzaak en de werkplaats. Er wordt specifieke aandacht besteed aan de apparatuur en het gereedschap waarmee optiekprofessionals werken.
  • De cursus kost voor NUVO-leden slechts € 165,- (exclusief btw) per persoon.

De eerstvolgende BHV-herhalingscursus vindt plaats op maandag 27 mei 2019 van 9.00 tot 12.30 bij het Optiekcentrum in Houten. De cursus heeft nog maar een aantal plaatsen beschikbaar! U kunt uzelf en/of uw medewerker(s) direct eenvoudig online aanmelden of u kunt hier meer lezen over de BHV-herhalingscursus bij de NUVO Academie.