Update SILMO Paris: ‘outside the walls 2020’

Vorige week werd bekend dat SILMO Paris niet doorgaat in verband met aanhoudende onzekerheid over het coronavirus. SILMO Paris heeft een plan B om tegemoet te komen aan de verwachting van de industrie en hoopt dat exposanten en bezoekers zich alsnog kunnen herenigen.

Silmo liet het volgende weten:
“Een uitzonderlijk jaar vraagt ​​om uitzonderlijke oplossingen en dit jaar zal een nomadische versie van SILMO Paris worden gehouden in verschillende formaten die zijn aangepast aan de markt. Showrooms worden geopend op verschillende, gezellige locaties:

  • Parijs, 3 en 4 oktober
  • Bordeaux, 12 oktober
  • Rennes, 19 oktober
  • Lyon, 26 oktober.
  • Brussel: datum nog te bevestigen

Dit ongekende lokale programma voorziet in essentiële zakelijke behoeften zonder alles wat kenmerkend is voor SILMO over het hoofd te zien: gezelligheid, effectiviteit, prestaties, inhoud, discussie, enzovoort. Alle basiselementen zullen samenkomen voor het succes van een ongebruikelijke editie die het concept opnieuw uitvindt terwijl het gefocust blijft op het constructieve doel: naar de toekomst blijven kijken. In oktober zal SILMO Paris in beweging zijn, terwijl het trouw blijft aan zijn waarden.”

In het najaar volgen alle details. Meer nieuws lezen? Check onze actueel pagina!