NUVO Talk

26 mei 2023 – Na maanden voorbereiding kunnen we het eindelijk bekendmaken: de lancering van onze eigen podcast genaamd NUVO Talk!

De optiek is volop in beweging. Mode, oogzorg, techniek, innovatie en preventie, maar ook ketenvorming, verticale integratie en de intrede van private equity. In onze branche volgen de veranderingen elkaar snel op en is het voor de optiekondernemer een uitdaging om hier op de juiste manier op in te spelen. Onze voorzitter Norbert Hofstede praat je hierom graag bij over actuele onderwerpen in de optiekbranche in het gezelschap van een of meerdere gastsprekers. Bij het verschijnen van elke Oculus komt er een nieuwe aflevering van NUVO Talk online te staan.

De allereerste NUVO Talk aflevering heeft als onderwerp de optiekbranche in 2030. Norbert ging hierover in gesprek met onze eerste gasten Jan Weber (directeur van Optitrade) en Rob Schaap (directeur van Centrop). Ze bespraken onder andere hun verwachtingen voor de komende jaren en hoe zij denken dat de optiek in 2030 eruit zal komen te zien. Wat zijn toekomstige kansen en bedreigingen? En hoe zal de markt verdeeld worden? Afsluitend delen Jan en Rob hun gouden tip voor de ondernemer op weg naar een succesvol 2030. Wil je het antwoord op deze vragen en meer weten? Beluister dan de allereerste aflevering!