Nieuwe data voor MIDO Milaan

Eerder vandaag lieten we weten dat de Nederlandse beurs Bold Optical Fair is verplaatst. Kort daarop volgde het nieuws dat ook de internationale beurs MIDO in Milaan is verplaatst van februari naar eind april 2022. De hoop is dat de komst van de lente ook veiliger en gemakkelijker reizen tussen landen zal brengen.

Giovanni Vitaloni, voorzitter van MIDO, maakte het volgende bekend: “Vandaag lijkt het ons vrij duidelijk dat een internationale beurs die in februari wordt gehouden, een verminderd aantal deelnemers, zowel exposanten als bezoekers, met zich mee zou brengen. We willen de behoeften van bedrijven weerspiegelen en MIDO bevestigen als het topevenement van het jaar. MIDO 2022, gehouden van eind april tot begin mei, is de beste datum voor ons om terug te keren om onze missie te vervullen. We werken er ook aan om klaar te zijn om exposanten en bezoekers in maximale veiligheid te verwelkomen, volgens de meest recente regelgeving”.

Mido geeft aan te werken aan een bomvol evenementenprogramma (Otticlub area en Centro Congressi). Het laatste nieuws omtrent de MIDO is te vinden via hun website. Uiteraard houden wij je ook op de hoogte!