Geslaagd voor je optiekopleiding? Mail ons jouw foto!

Geslaagd voor je optiekopleiding? Gefeliciteerd! Normaal gesproken zou de NUVO druk bezig zijn met de verkiezing voor beste optiekstudent, waarbij een vakjury een winnaar kiest uit vier topstudenten die worden genomineerd door Nederlandse optiekscholen. Door de huidige coronamaatregelen heeft de NUVO in overleg met de optiekscholen besloten de verkiezing dit jaar over te slaan. In de aankomende Oculus zetten wij alle geslaagden graag alsnog in het zonnetje!

Heb jij een leuke foto van jezelf of groep geslaagden gemaakt? Mail deze dan naar oculus@nuvo.nl. Vergeet niet om de namen van de personen op je foto en de school door te geven. Een korte omschrijving of felicitatie voor iemand anders mag natuurlijk ook. We ontvangen de foto graag in hoge(re) resolutie, omdat deze anders helaas niet bruikbaar is. We kijken uit naar jullie foto’s!

Over de beste optiekstudent
Met de verkiezing wil de NUVO aandacht vragen voor het belang van goede oogzorg. Veel mensen denken dat elke opticien vanzelfsprekend een diploma heeft. Maar helaas is dat niet zo. De NUVO hanteert het NUVO-Keurmerk. Alleen optiekbedrijven met gediplomeerde opticiens in dienst mogen dit keurmerk voeren. Deze optiekbedrijven kun je hier vinden.

Meer nieuws lezen? Check onze actueel pagina!