Eerste Oculus van 2022 verschijnt

25 januari 2022 – Vandaag verschijnt de nieuwe Oculus, de eerste van 2022! Met op de cover deze stoere foto van DÜSSELDORF EYEWEAR. In de coverstory op pagina 10 lees je meer over dit jonge onafhankelijke label dat staat voor moderne en modieuze ontwerpen met een stedelijk karakter. Geïnspireerd door de invloeden van de modestad Düsseldorf, de architectuur van de gebouwen en de cultuur en levensstijl van de mensen.

Verder lees je in dit nummer alles over de nieuwe campagne van het NUVO Keurmerk. Meer weten over wat de NUVO allemaal doet? Je vindt het in het NUVO Jaaroverzicht op pagina 22.

Sinds de ALV van 2021 is Norbert Hofstede de nieuwe voorzitter van de NUVO. Daarom in Oculus een mooi interview met Norbert over zijn plannen voor de brancheorganisatie.
Daarnaast kijken we binnen bij verschillende prachtige, verbouwde optiekzaken zoals Sikking Optiek, Oogzorgcentrum van der Ham en Beeks Zien en Horen. En we bezoeken twee optiekzaken die hun veertigjarig jubileum vieren: Pieter Wiercx Optiek en Joop Mikkers Ogen en Oren.

Op pagina 52 vertelt Jan Hamerijck alles over zijn nieuwe Optiplatform. En op pagina 58 lees je alles over de mooie uitvinding Eyekid. En natuurlijk niet te vergeten: heel veel pagina’s trends!

Wil je reageren? Of heb je een interessant onderwerp voor Oculus? Mail ons dan op oculus@nuvo.nl.