NUVO Keurmerk 2022 campagne

In januari dit jaar is onze eerste landelijke campagne van start gegaan met als thema ‘open je ogen bij de gediplomeerde opticien’. De campagne had als doel het NUVO Keurmerk bekendheid en lading te geven bij de consument. Dit is gelukt, want de campagne heeft ruim een half miljoen mensen bereikt! Om nog meer mensen te bereiken met deze boodschap, zetten wij de campagne voort in november en december.

Speciaal voor deze campagne werd een concept ontwikkeld, evenals fotografie, artwork en teksten. Het resultaat hiervan zijn een aantal posts die gedurende 4 weken in de maand november geplaatst en gesponsord zullen worden op onze social media kanalen. In deze posts benoemen wij de raamsticker als herkenning voor de consument en verwijzen we naar een speciale webpagina waar de consument de dichtstbijzijnde NUVO aangesloten optiekwinkel kan vinden.

Zorg dus dat de raamsticker goed zichtbaar is, zodat consumenten jouw winkel kunnen herkennen als NUVO lid. De campagne wordt een nog groter succes als jij als NUVO-lid óók de boodschap verkondigt door zelf deze posts te plaatsen op jouw social media kanalen.

Hieronder tref je de posts aan. De beelden zijn hieronder te downloaden voor social media. De beelden zijn tot en met 31 december 2022 vrij te gebruiken.

Facebook formaat:

 

Instagram formaat:

 

Instagram story formaat:

 

Voorbeeld tekst voor Facebookbericht en/of Instagram post:

De ene opticien is de andere niet! Iedere optiekwinkel die het NUVO keurmerk draagt, heeft gediplomeerde opticiens in dienst en is erkend. Zo weet je zeker dat je de allerbeste service krijgt voor jouw ogen en dat de kennis en kwaliteit van het hoogste niveau zijn.

Ben je toe aan een bril, lenzen of wil je graag een oogmeting van de beste kwaliteit? Het NUVO-keurmerk biedt garantie dat je wordt geholpen in een winkel waar gediplomeerd personeel aanwezig is! Net zoals in onze winkel.

Heb je de posts geplaatst op je eigen account? Leuk! Tag ons dan vooral, want wij zien graag jouw enthousiasme voor onze campagne terug.

We hopen jou als NUVO-lid met deze campagne de erkenning en waardering te geven die je verdient!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust telefonisch via 088 077 1100 of mail ons via info@nuvo.nl.