NUVO Keurmerk 2022 campagne

Met trots kondigen wij aan dat in januari onze landelijke online campagne van start gaat. De campagne ‘Open je ogen bij de gediplomeerde opticien’ heeft als doel het NUVO keurmerk bekendheid en lading te geven bij de consument.

Speciaal voor deze campagne is een concept ontwikkeld, evenals fotografie, artwork en teksten. Het resultaat hiervan zijn 4 social media posts die gedurende 4 weken in de maand januari geplaatst en gesponsord zullen worden op onze social media kanalen. In deze posts benoemen wij de raamsticker als herkenning voor de consument en verwijzen we naar een speciale webpagina waar de consument de dichtstbijzijnde NUVO aangesloten optiekwinkel kan vinden.

Zorg dus dat de raamsticker goed zichtbaar is, zodat consumenten jouw winkel kunnen herkennen als NUVO lid. De campagne wordt  een nog groter succes als jij als NUVO-lid óók de boodschap verkondigt door zelf deze 4 posts te plaatsen op jouw social media kanalen.

Hieronder tref je de 4 posts aan. De beelden zijn hieronder te downloaden voor social media óf in de winkel. De beelden zijn tot 2023 vrij te gebruiken.

Social media formaat:

Post 1 (M)
Post 2 (M)
Post 3 (V)
Post 4 (V)

Zonder tekst:

Post 1 (V)
Post 2 (V)
Post 3 (M)
Post 4 (M)

Voorbeeld tekst:
Wil je het állerbeste voor jouw ogen? Iedere optiekwinkel die het NUVO keurmerk draagt, waaronder onze winkel, heeft gediplomeerde opticiens in dienst en is erkend. Zo weet je zeker dat je de allerbeste service krijgt en dat de kennis en kwaliteit van het hoogste niveau zijn.

Ben je toe aan een bril, lenzen of wil je graag een oogmeting van de beste kwaliteit? Het NUVO-keurmerk biedt garantie dat je wordt geholpen in een winkel waar  gediplomeerd personeel aanwezig is! Net zoals in onze winkel.

Poster en/of story formaat:
Poster 1 (M)
Poster 2 (M)
Poster 3 (V)
Poster 4 (V)

De posts geplaatst op je eigen account? Leuk! Tag ons dan vooral, want we gaan namelijk iets leuks verloten onder iedereen die ons meehelpt om deze boodschap uit te dragen.

We hopen jou als NUVO lid met deze campagne de erkenning en waardering te geven die je verdient!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust telefonisch via 088 077 1100 of mail ons via info@nuvo.nl.