Diplomacontrole 2022: heb jij ‘m al gedaan?

Elk jaar checken en actualiseren wij de gegevens van de gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten die in jouw winkel werken. De controle gaat digitaal, dat scheelt jou en ons veel rompslomp. Hoe gaat het in zijn werk?

Rechtsboven op de NUVO website kun je op ‘inloggen’ klikken. Na het inloggen klik je rechtsboven op ‘mijn account’. Je kunt dan naar de pagina gaan waar je de gegevens kunt controleren en zo nodig wijzigen of aanvullen.

Waarom elk jaar opnieuw controle?
Mensen komen in dienst, gaan uit dienst of halen hun diploma. Op basis van de door jou gecontroleerde gegevens kunnen wij zien of je (nog steeds) voldoet aan de NUVO-lidmaatschapseis, die stelt dat in een vestiging minimaal 38 uur per week een persoon met tenminste het erkende diploma opticien aanwezig moet zijn. Zijn er in jouw bedrijf wijzigingen? Dan kun je die direct online doorgeven. Zijn er geen wijzigingen? Ook dan hebben wij een akkoord nodig. Een paar kliks en het is geregeld!

NUVO raamsticker
Als blijkt uit onze controle dat jouw vestiging voldoet aan de lidmaatschapseis, ontvang je de NUVO Keurmerk 2022 raamsticker. Blijkt dat jouw vestiging niet voldoet, dan nemen wij contact met je op om de situatie te bespreken. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 088-0771100.