Credifixx – Nieuwe incassodienstverlener

We zijn verheugd om te kunnen melden dat we een nieuwe samenwerking zijn aangegaan voor onze incassoservice. Deze overstap naar een andere incassodienstverlener hebben we doorgevoerd om onze service aan onze leden verder te optimaliseren.

Na het ontvangen van negatieve feedback over onze vorige incassodienstverlener, hebben we besloten dat het tijd was voor een nieuwe richting. Na onderzoek, waarin we vooral hebben gelet op kwaliteit en klanttevredenheid, is de keuze gevallen op Credifixx. De onderscheidt zich door hun effectiviteit in de incassoprocedures en hoge klanttevredenheid, maar zijn daarnaast ook in het bezit van het Incassokeurmerk van het NVI.

Dit betekent dat Credifixx voldoet aan de voorwaarden en strenge eisen die horen bij deze certificering. De werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. Jaarlijks vindt de hercertificering plaats. Dit keurmerk is een teken van betrouwbaarheid en kwaliteit, waarden die wij als NUVO onderschrijven.

Zoals altijd waarderen we jullie mening en staan we open voor feedback. Laat ons vooral weten hoe je de nieuwe incassoservice ervaart en als er vragen zijn, staan we klaar om die te beantwoorden.

Meer weten over de mogelijkheden bij openstaande incasso’s? Zie hier