Tweede editie Bold Optical Fair 2020 gaat door in september

Goed nieuws voor de Bold Optical Fair: deze gaat door op 13 & 14 september 2020. De organisatie liet weten dat ze er alles aan doen om de volgende editie op een coronaproof manier te kunnen organiseren. “Na wat aanpassingen aan onze kant vraagt het ook wat aanpassingen van onze bezoekers. Zo zullen we moeten gaan werken met o.a. verplichte looproutes om zo veel mogelijk te voorkomen dat bezoekers door elkaar heen lopen. En ook zullen we onze Bold tickets in tijdvakken op moeten delen om grote drukte te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld de gratis Bold-tickets voor een bepaalde dag en tijd bestellen. Wij vragen je dan ook deze tijden zo veel mogelijk aan te houden. Ook zijn er voldoende mondkapjes beschikbaar bij de ingang. Alles voor jouw gezondheid”, aldus de organisatie.

Bold Optical Fair organiseert twee unieke optiek evenementen per jaar in Nederland. De laatste editie vond plaats op 3 februari dit jaar bij Landgoed de Salentein. Hier ontmoet je chique, exclusieve en mooie maar ook commerciële merken. Designers die helemaal naar Nederland reizen om hun passie, product en visie met jou te delen. Op Bold vind je monturen van elke prijsklasse.

Meer weten? In de nieuwsbrief van Bold vind je binnenkort meer informatie, aanmelden voor de nieuwsbrief kan nog via deze link: http://eepurl.com/cKrlvb

Bold Optical Fair – 9e editie
Datum: Zondag 13 september en maandag 14 september 2020
Openingstijden (beide dagen): 09:30 – 18:00 uur.
Locatie: Landgoed de Salentein
Putterstraatweg 5 – 9, 3862 RA, Nijkerk

Meer nieuws lezen? Check onze actueel pagina!