BHV-Basiscursus voor optiekprofessionals

Iedere werkgever is verplicht om één of meer bedrijfshulpverleners, ook wel BHV’ers, in dienst te hebben. Om de BHV-taken goed te kunnen uitvoeren is een opleiding en juiste uitrusting van belang. De NUVO Academie biedt een voordelige BHV-basiscursus speciaal voor optiekprofessionals in één dag aan. Benieuwd hoe zo’n dagcursus eruit ziet? Lees hieronder dan verder.

Wat doet een BHV’er?
Als BHV’er met een afgeronde opleiding:

  • verleen je eerste hulp bij ongevallen en beperk je de gevolgen van ongevallen;
  • beperk en bestrijd je brand;
  • alarmeer en evacueer je werknemers en andere personen in het gebouw tijdens noodsituaties.

Voordelen van een BHV-Basiscurus bij de NUVO
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is een BHV’er van groot belang binnen een organisatie. Wij begrijpen als geen ander dat jouw tijd en/of die van jouw werknemer kostbaar is en daarom bieden wij een dagcursus aan in het Optiekcentrum. De cursus is opgebouwd uit e-learning en praktijkopdrachten waardoor wij de BHV-Basiscurus in één dag aan kunnen bieden. Andere voordelen van de BHV-Basiscursus voor optiekprofessionals bij de NUVO zijn als volgt:

  • deze BHV-Basiscursus is gericht op de praktijk van het optiekbedrijf. Er wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan situaties die voor kunnen komen in de optiekzaak, de werkplaats, en er is aandacht voor apparatuur en het gereedschap;
  • de cursus kost slechts €205 excl. btw per persoon. Bij andere aanbieders wordt er gemiddeld €300 gevraagd.

Praktische zaken
De cursus vindt plaats op maandag 28 november van 09.00 tot 16.30 uur. Het Optiekcentrum is gevestigd aan Voorveste 2, 3992 DC in Houten. 

Via deze pagina kun je meer lezen en eenvoudig online aanmelden. Graag zien we je dan!