Basiscursus Optiek voor verkoopmedewerkers

Basiscursus Optiek voor verkoopmedewerkers
U kent de voorbeelden vast wel: verkoopmedewerkers die wat optiekkennis betreft nog redelijk blanco zijn. Wie weet 
werken ze wel bij u? Dikwijls mensen die het in zich hebben om met klanten om te gaan… maar als ze beschikken over basiskennis van ons mooie vak, haalt u (nog) meer uit hun commerciële talenten. En zelf halen ze meer voldoening en dus motivatie uit hun job.

De NUVO Academie biedt u een cursus die op hun lijf is geschreven. Over de meest gangbare optische begrippen en de werking van het oog: de basis van de technische onderbouwing van het optiekvak. Geen droge kost, maar praktisch en gericht op het gebruik van deze kennis in de dagelijkse verkoopwerkzaamheden.

Na afloop van de basiscursus Optiek voor verkoopmedewerkers…

  • kent de cursist de werking van het oog;
  • weet de cursist wat de diverse optische begrippen zoals sferisch, cilinder enzovoort inhouden;
  • kent de cursist de werking van brillenglazen.

Wanneer?

  • Maandag 16 november 2020

van 10.00 tot 17.00 uur

Waar?
Het Optiekcentrum
Voorveste 2
3992 DC Houten

Deelnemersbijdrage

  • € 195,- inclusief lunch, exclusief btw

Aanmelden
U kunt uw medewerkers heel eenvoudig online aanmelden voor deelname aan de cursus. De factuur wordt verzonden aan de hoofdvestiging van het bedrijf.


Trainer
Ruud van ’t Pad Bosch – Optotrain

Ruud van ’t Pad Bosch is opticien, contactlensspecialist, optometrist en oprichter van OptoTrain. Hij werkte vele jaren als optometrist/contactlensspecialist in de optiek en in de optiekgroothandel als Professional Services Manager. Zijn bedrijf OptoTrain biedt technische en commerciële trainingen voor de optiekbranche en legt daarbij de nadruk op het vertalen van technische kennis naar de consument.