Basiscursus Optiek voor verkoopmedewerkers

Wat is een cilinder, dioptrie of een sferische lens? Wat houden al die termen in waar op de werkvloer dagelijks over gesproken wordt?

Deze cursus is een must voor iedere verkoopmedewerker die nog weinig optiekkennis heeft, maar graag op professionele wijze de klant te woord wil staan. Op heldere en gemakkelijke manier worden de meest voorkomende optische begrippen uitgelegd. We gaan van start met de werking van het oog, bespreken wat er zoal bij een oogmeting komt kijken en bekijken wat een brilglas eigenlijk doet. Daarnaast gaan we in vogelvlucht langs de meest voorkomende oogziektes. En dit allemaal op vlotte wijze met veel herkenbare praktijkvoorbeelden.

Het resultaat is zelfverzekerde verkoopmedewerkers met voldoende basiskennis op zak, die meer voldoening en motivatie halen uit hun werk en hun commerciële talenten zo nog beter in kunnen zetten!

Wanneer?

  • maandag 1 juli 2024 van 10.30 tot 15.00 uur
  • maandag 4 november 2024 van 10.30 tot 15.00 uur

Waar?
Het Optiekcentrum
Voorveste 2
3992 DC Houten

Deelnemersbijdrage

  • € 225,- inclusief lunch, exclusief btw

Aanmelden
U kunt uw medewerkers heel eenvoudig online aanmelden voor deelname aan de cursus. De factuur wordt verzonden aan de hoofdvestiging van het bedrijf.


Trainer
Annette van Vliet