Webinar ‘Verzuim onder de Duim’

Als ondernemer heb je momenteel te maken met veel uitdagingen. Van inflatie, krapte op de arbeidsmarkt tot aan ziekteverzuim. Het laatste is momenteel schrikbarend hoog binnen de optiekbranche. Hierom organiseert de NUVO Verzekeringsdienst een webinar om hier wat aan te doen!

Op maandag 21 november van 11:00 – 12:00 uur organiseert de NUVO Verzekeringsdienst, samen met arbodienst HCS, het webinar ‘Verzuim onder de Duim’. De NUVO Verzekeringsdienst praat je in één uur bij wat je kunt doen om het verzuim van medewerkers onder controle te houden en hoe je grip houdt op de kosten die hierbij komen kijken. En wanneer een medewerker toch ziek wordt: hoe je de regie kunt behouden en ervoor kan zorgen dat je op tijd de juiste (wettelijke) stappen zet.

Tijdens dit praktische webinar worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Welke zaken retailers nog niet op orde hebben (geconstateerd door de NUVO Verzekeringsdienst);
  • Casussen van andere retailers over wat er wel al goed gaat en hoe je hiervan kan leren;
  • Antwoorden op vragen als: “Wat kun en mag je van een arbodienst verwachten?”, “Wat kan de Verzuimregisseur betekenen?”, “Wat kan mijn arbodienstverlener nog meer doen om verzuim te voorkomen?”.

Door volop aandacht te besteden aan deze onderwerpen kun je je verzuimkosten substantieel verlagen en dat is mooi meegenomen in deze tijd met veel uitdagingen.

Interesse? Via deze link kun je je kosteloos aanmelden.