Silmo Parijs gaat door in september

‘Let’s enjoy real contact again’ is het statement van SILMO Paris, één van de bekendste Europese optiekbeurzen. In september dit jaar gaat de beurs door, dankzij recente versoepelingen vanuit de Franse regering. De beurs vindt plaats van 24 tot en met 27 september in Parijs (Nord Villepinte).

Afgelopen donderdag kondigde de Franse regering een plan aan om de lockdownmaatregelen van het land geleidelijk te gaan vrijgeven. Dit bevestigt waar de SILMO zich op heeft voorbereid: dat beurzen, conferenties en tentoonstellingen weer kunnen plaatsvinden. Vanaf 30 juni is er geen maximale capaciteit voor dergelijke gebeurtenissen, zolang de nog geldende gezondheidsmaatregelen worden nageleefd.

“Na twee jaar zonder grote internationale bijeenkomsten, zal de hereniging van professionals in de optiek- en brillenindustrie alleen maar intenser zijn”, aldus voorzitter Amélie Morel. “Het hele team van SILMO Paris is hard aan het werk om deze hersteleditie voor te bereiden, en wij kijken er naar uit je te zien! We kunnen niet wachten om u nogmaals te verbazen met het talent van deze enthousiaste professionals. Het is duidelijk dat alle technologie ter wereld de kracht en emotie van een fysieke gebeurtenis nooit zal doen vervangen.”