Vul jij je mening in over optiekbeurzen in Nederland?

Onderzoeksbureau Q&A is deze week gestart met een onderzoek naar de behoeften en wensen van mensen die werkzaam zijn in de optiekbranche voor het bezoeken van (optiek)beurzen in Nederland. Vul jij de enquête ook in?

In het belang van de gehele optiekbranche, hebben enkele montuur-, glas- en contactlensleveranciers, samen met inkoop-/retailorganisaties, overleg gehad betreffende het veranderende beurslandschap. Daar is uit voortgekomen dat er behoefte is om meer te weten wat bezoekers en leveranciers verwachten van beurzen in de toekomst. Mede door COVID-19 zijn de afgelopen periode meerdere initiatieven ontstaan en zijn optiekbeurzen/events afgeslankt, afgezegd of verschoven. Je hebt in de afgelopen jaren dus verschillende soorten optiekbeurzen/events en inkoopmomenten kunnen ervaren.

Jouw mening wordt gevraagd! Q&A ziet graag jouw mening ten aanzien van een nationale optiekbeurs/-event. Wat zijn je wensen en waar heb je behoefte aan? Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Q&A Insights and Consultancy en is neutraal en anoniem. Het neemt slechts een aantal minuten van uw tijd in beslag. Vanzelfsprekend wordt er vertrouwelijk met je gegevens omgegaan. De geanonimiseerde resultaten zullen gebruikt worden om een goed beeld te krijgen wat het beste georganiseerd kan worden. De conclusies uit het onderzoek zullen met de optiekmarkt gedeeld worden.

N.B. Iedereen met een optiek gerelateerd beroep kan dit onderzoek invullen. Het staat je vrij de link naar dit onderzoek te delen met mede optiekers.