Oculus 7 verschijnt vandaag!

13 oktober 2023 – Vandaag verschijnt alweer het een na laatste nummer van dit jaar: Oculus 7. Met op de cover IVO! In het bijbehorende artikel lees je over de Nederlandse inkooporganisatie.

Verder lees je in dit nummer over diverse onderwerpen met betrekking tot de toekomst. Zo spraken we met Camiel van Vught, co-founder van Reyedar, over Reyedar: het bedrijf dat gezichtsveldonderzoek radicaal wil veranderen. Ook spraken we met Arie Tempel over het 100-jarig bestaan van zijn optiekbedrijf en hoe hij de toekomst voor zich ziet.Ook spraken we met Remco Verdonkschot van Stiens Optiek in Haarlem, die recentelijk zijn winkel heeft verbouwd in samenwerking met WeCare. Met de juiste aanpassingen en een tijdloos interieur kun je je zaak klaarmaken voor de toekomst.

Als we het hebben over de toekomst van de optiekbranche, dan zijn de toekomstige opticiens van groot belang. In deze Oculus bespreken we hoe je optiekstudenten in een optiekbedrijf kunt integreren en hoe je dat het beste kunt aanpakken.Bovendien delen we hoe zeven optiekstudenten de Bold XXL hebben ervaren. Het was boeiend om te ontdekken wat hen motiveert en waar hun interesses liggen.

Ten slotte bespreekt Norbert in aflevering 4 van NUVO Talk het onderwerp myopiemanagement in het optiekbedrijf met gasten Daisy Laan en Winfred Thijssen.

Bekijk hieronder een preview van Oculus!