Nieuwe Oculus verschijnt vandaag

Wat een geweldige cover weer van DÜSSELDORF EYEWEAR. Dit Duitse onafhankelijke brillenlabel overtuigt sinds de oprichting in 2016 klanten en fans met moderne monturen en unieke ontwerpen. De verwijzing naar de geboortestad en modemetropool Düsseldorf wordt weerspiegeld in de modieuze monturen, evenals de aan locaties gerelateerde productnamen van de individuele modellen. Op pagina 11 vind je meer informatie!

Verder vind je in dit nummer een serie artikelen over groepsvorming in de optiek. We vroegen diverse personen, werkzaam in de optiekbranche, hoe zij de toekomst voor zelfstandigen voor zich zien. Nu er steeds meer zelfstandige optiekzaken aansluiten bij een groep/keten, verandert het optieklandschap. “Er zijn voorbeelden genoeg van hele mooie, kleine winkels die bewijzen dat je prima als kleine zelfstandige kunt bestaan en daar goed van kunt leven”, aldus Johannes Veldhoen van Klein Optiek. Zijn interview vind je net als interviews met Julius Remarque, Remko Berkel, Tijn Verhoeven, Norbert Hofstede, Serge Greving en John Stassar in deze nieuwe Oculus.

Ook kijken we dit nummer weer binnen bij verschillende optiekzaken waaronder Bo. Aandacht voor ogen in Bussum, Pakhuis Optiek in Ravenstein en Oogcontact bij Gerard in Groningen.

Klik hier voor de preview.