Nieuwe locatie en datum voor De Nederlandse Optiekdagen

Gezamenlijk met Hall of Frames heeft Centrop besloten De Nederlandse Optiekdagen te organiseren op 11, 12 en 13 september. Zoals je al aan de data kunt zien, één dag meer. Dat is één van de veranderingen die werd doorgevoerd op aankomende editie van NOD. Nog een belangrijke wijziging is de locatie: de beurs gaat namelijk verhuizen.

De organisatie laat weten: ‘Na een lange periode in Nijkerk is het tijd voor een andere setting en uitstraling van onze beurs. Daarnaast gaat de beurs van twee keer per jaar twee dagen naar één keer per jaar, drie dagen. Met de toevoeging van korte workshops en gezellige avondinvulling, wordt de beurs een event dat je niet wil missen. Om ook opticiens uit aangrenzende landen de kans te geven ons mooie event te bezoeken, gaan we verhuizen naar een nog bekend te maken locatie.’

De extra beursmiddag op zaterdag geeft bezoekers de gelegenheid er een echt beursweekend van te maken, aldus de organisatie. Zo kunnen ze in de middag alvast een kijkje nemen op de beurs en in de avond – hopelijk met mooi weer – van heerlijk eten, drinken en muziek genieten.

Bezoekers kunnen zich – vanaf ongeveer 1 juli – aanmelden via denederlandseoptiekdagen.nl. Er zullen ook tickets verkrijgbaar zijn voor meerdere dagen.